Sensul giratoriu de la intrarea din oraş va intra în reabilitare în regim de urgenţă

Sensul giratoriu de la intrarea din oraş va intra în reabilitare în regim de urgenţă

Sensul giratoriu de la intrarea din oraş, acolo unde s-a format un aşa-zis „crater” în asfalt, din cauza traficului greu, va intra in reabilitare în perioada imediat următoare, aşa cum a anunţat astăzi edilul municipiului, Nicolae Barbu.

La etapa de proiectare a acestei lucrări se lucrează deja în regim de urgenţă, urmând ca lucrările să înceapă cât mai repede, ţinându-se cont de faptul că în acest sens giratoriu circulă maşini de mare tonaj. Aşadar, lucrările vor fi executate conform unei tehnologii care să permită traficul greu, la fel şi cele ce se intenţionează a fi executate în cartierul Rudari.

Tot la capitolul lucrări edilitare, primarul municipiului a declarat în cadrul conferinţei de presă de astăzi, 27 februarie, că în luna martie, imediat ce regimul termic va permite, gropile din carosabil vor fi plombate. Şi pentru că a fost reglementată activitatea edilitară pe domeniul public, edilul i-a anunţat pe cei care nu respectă regulamentul ce a intrat în vigoare de la 1 februarie, că vor fi amendaţi, aşa cum au fost informaţi la întâlnirea organizată ieri, 26 februarie. “Trebuie creat un climat de normalitate”, a concluzionat în acest caz edilul Nicolae Barbu, nemulţumit de starea în care se află anumite porţiuni din drumurile publice, după efectuarea unor lucrările de reabilitare şi modernizare a reţelelor de apă şi canalizare.

Ultima modificare: 27.02.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Peste două zile, consilierii locali se vor reuni în şedinţă ordinară

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.